4 tärkeää ominaisuutta uudella WordPress-teemallasi täytyy olla!

by Francis Kyson

Kun päätät valita blogillesi WordPress-teeman, tiedätkö tarkalleen, kuinka valita sopivin teema? Koska niin monet meistä yksinkertaisesti valitsevat kauneimman ajattelematta, mitä myöhemmin tapahtuu. Näet, blogit on tarkoitus rakentaa kestämään, ja jos saat muutaman kuukauden kuluttua selville, että valitsit tyhmän teeman, voi olla erittäin työlästä valita uusi sen tilalle. Puhumattakaan vaivasta, jonka lukijasi joutuvat varmistamaan, monet päättävät todennäköisesti mennä muualle päivittämään blogitaikuunsa. Joten tämän draaman välttämiseksi tässä on opas täydellisen WordPress-teeman valitsemiseen. Ole hyvä ja käytä muutama minuutti tämän lukemiseen, niin sinulla voi olla pitkä ja nautinnollinen bloggaamisen tulevaisuus edessäsi.

Kuinka paljon?

Tämä on yhtä hyvä paikka kuin mistä tahansa aloittaa, joten laitetaan pallo pyörimään täällä. Ilmaisia ​​WordPress-teemoja on lukemattomia, ja monet niistä ovat itse asiassa melko hyviä. Mutta sinulla on tapana saada mitä maksat. Jos on todennäköistä, että blogisi tarvitsee melkoisen määrän mukauttamista matkan varrella, tarkista, että valitsemasi teema on riittävän hyvä ottaaksesi tämän huomioon. Maksullisella teemalla saat yleensä kunnollisia tukipalveluita. Ja kun vedät hiuksiasi ja yrität keksiä, kuinka voit muuttaa tuon liukusäätimen kuvatekstiä, olet iloinen, että käytit vähän ylimääräistä hyvin tuettuun teemaan. . Saatat olla onnekas löytääksesi sellaisen, joka ei vaadi minkäänlaista säätämistä ja joka toimii suoraan pakkauksesta. Jos olet CSS-ohjattu toiminto, saatat päästä eroon ryyppäämisestä täällä, mutta jos et ole, valitse teema, jossa on Teemaasetukset-välilehti.

Mainospaikat?

Jos aiot kaupallistaa blogisi nyt tai tulevaisuudessa, valitse teema, joka sallii tämän ominaisuuden. Joissakin WordPress-malleissa on sisäänrakennetut mainospaikat, kun taas toisissa ei. Vaikka et ole varma tässä vaiheessa, voit yhtä hyvin valita teeman, joka voi laajentua myöhemmin, koska et koskaan tiedä, mitä nurkan takana on.

Tukiasiat

Hei, olemme jälleen palanneet tukiongelmiin, ja tämä johtuu siitä, että niitä ei koskaan pidä jättää huomiotta. Kun valitset makuusi sopivan teeman, tutustu siihen liittyvään keskusteluryhmään. Todella hyvin tuetuissa teemapaketeissa on katseltavissa oleva foorumi, ja voit yleensä ottaa suoraan yhteyttä kehittäjään ja kysyä tukiskenaariosta. Jos ratkaisemattomia lippuja on tonnia, sinun pitäisi luultavasti nousta ylös ja lähteä Dodgesta. WordPress-teemat ovat nykyään iso bisnes, ja jos tuet toronto-pohjaista IT-konsulttiyritystä, joka tarvitsee blogin, muista, että kyseessä on ostajien markkinat!

3 tapaa blogata paremmin!

Siinä on siis 3 erittäin sulavaa ominaisuutta, jotka ihanteellisen teemasi pitäisi sisältää, ja jos ei, mene ostoksille, kunnes löydät sopivan!

Related Posts