5 asiaa, joita sinun on mietittävä ennen WordPress-verkkokaupan rakentamista

by Francis Kyson

WordPress voi tehdä melkein mitä tahansa, mikä tarkoittaa, että voit jopa rakentaa verkkokaupan helposti, mutta siitä on paljon vaikeampaa tehdä kannattavaa liiketoimintaa. Jokainen haaveilee myymälän pyörittämisestä makuuhuoneestaan, mutta ennen kuin hyppäät jalkaan, katsomme joitain erittäin tärkeitä asioita, jotka sinun on otettava huomioon, jos haluat todella ansaita rahaa.

Dropship vai tukkumyynti?

Kun aloitat, saattaa olla helpompaa toimittaa tuotteitasi, koska sinun ei tarvitse maksaa etukäteiskustannuksia, mutta päädyt myös kilpailemaan ihmisten kanssa hinnasta ja marginaalisi ovat paljon pienemmät. Jos pidät omaa varastoasi, ansaitset paljon enemmän rahaa, mutta päädyt aluksi taskusta ennen kuin myyt tuotteita. Molemmat tavat voivat toimia, mutta sinun on mietittävä huolellisesti, mikä tapa on sinulle oikea aloittaessasi.

Anna itsellesi tilaa kasvaa

On helpompi menestyä aloittaessasi, jos kohdistat tavoitteesi hyvin pienille markkinoille, mutta mitä aiot tehdä, kun saavutat kuusinumeroisen yrityksen, etkä voi kasvaa enää isommaksi? Markkinoita valittaessa on luonnollisesti parempi keskittyä valittuun asiakasryhmään, mutta loppujen lopuksi, jos haluat rakentaa erittäin menestyvän yrityksen, tarvitset tilaa kasvaa. Tämä tarkoittaa sopivan markkinaraon valitsemista ja myös verkkotunnuksen valitsemista, joka ei sido sinua mihinkään pitkällä aikavälillä.

Nostat muuntoprosenttiasi

Tämä on yksi suurimmista asioista, jotka aloittelijat jättävät kokonaan huomiotta aloittaessaan. Jos voit kaksinkertaistaa muuntokurssisi, tuplaat ansaitsemasi rahasumman kuukaudessa, joten sinun on aloitettava asioiden testaaminen heti. On olemassa erityinen ohjelmisto, jonka avulla voit suorittaa A/B-jakotestejä WordPress-sivustoltasi, ja sen käyttö on helppoa. Pystyt myös paljon paremmin, jos olet hyvä kameran kanssa, koska itse ottamasi valokuvat muuntuvat yleensä paremmin kuin ne, jotka voit poimia verkosta.

Miten mainostat kauppaasi?

Kuka tahansa, jolla on puoliaivot, voi avata yksinkertaisen WordPress-verkkokauppasivuston, jos viettää muutaman päivän kiertelemällä kaikkea. Muutaman päivän kuluttua he voivat saada kaiken valmiiksi, ja sitten he odottavat ensimmäistä myyntiään. Et voi vain istua odottamassa, koska kukaan ei löydä sinua, joten yritä selvittää, kuinka aiot mainostaa sivustoasi. Tämä voi myös vaikuttaa suuresti myymäsi tuotteen tyyppiin, koska joitain asioita on helpompi mainostaa kuin toisia.

Amazon tuhoaa sinut

Luulen, että yritän sanoa, että on erittäin vaikeaa kilpailla Amazonin kaltaisen yrityksen kanssa, jos et keksi täysin ainutlaatuista tuotetta. Jos myymäläsi myy viinihyllyjä, sinun on kysyttävä itseltäsi, miksi joku ostaisi sinulta maailman arvostetuimman verkkokaupan sijaan? Viinitelineiden pitäisi tuoda jotain uutta pöytään ja se olisi vaikeaa, joten yritä aina myydä ainutlaatuisia tuotteita, joiden kanssa Amazon ei pysty kilpailemaan.

Älä pelkää liikaa

Kukaan ei sanonut, että verkkokaupan pitäminen olisi helppoa, mutta se ei ole niin vaikeaa kuin luulet. Toimit paljon paremmin, jos ajattelet hyvin tarkasti kaikkea, mistä olemme tänään puhuneet. Kun sinusta tuntuu, että olet valmis aloittamaan, sinun tulee alkaa leikkiä ja tottua kaikkeen sen sijaan, että lykkäisit sitä pariksi kuukaudeksi.

Related Posts