5 bloggaajaa, joita uudet WordPress-käyttäjät yleensä tekevät

by Francis Kyson

Jos olet käyttänyt WordPress-mallia verkkosivustollasi tai blogissasi, miten se on toiminut sinulle tähän mennessä? Koska ei ole epäilystäkään siitä, että nämä hienot sovellukset ovat tehneet koko ketjusta paljon helpompaa kuin koskaan ennen. Mutta ne ovat niin helvetin helppoja käyttää ja valita, että monet aloittelevat bloggaajat joutuvat muutamaan hyvin tehtyyn ansaan matkan varrella. Todettakoon, että oman blogin pitäminen voi olla hirveän hauskaa, mutta saadaksesi sen oikein, sinun on noudatettava muutamia perussääntöjä. Olemme valinneet tänne 5 yleisintä virhettä, joita uudet WordPress-käyttäjät yleensä tekevät, ja toivottavasti voit välttää ne jatkossa.

Suositellut kuvat

Kunnollisen WordPress-mallin avulla on erittäin helppo kiinnittää lukijoiden huomio, mutta tämä voi myös johtaa ongelmiin. Jos käytät omia kuviasi WordPress-suosittujen kuvien sijaan, saatat hämmentää viestisi sisältöä ja näyttöä. Sen sijaan sinun tulee pitää kiinni WordPressin esittelykuvista, ja sinulla on sen sijaan tarpeeksi tilaa keskittyä sisältöösi. Lukijasi arvostavat ylimääräistä vaivaa, ja he tekevät molempia kokonaisuuksia ja tulevat takaisin hakemaan lisää!

Sosiaalisen median jakopainikkeet

Vaikka nämä ovat hirveän siisti tapa antaa lukijoille mahdollisuus jakaa blogikirjoituksesi omien yhteisöjensä kanssa, ne voivat olla kaksiteräinen miekka. Asentamalla nämä blogihakemistoosi et vain hidasta latausaikaa, mutta ylimääräisestä sotkustakaan ei ole todellakaan hyötyä. Sinun tulisi silti käyttää näitä ominaisuuksia, mutta laita ne oikealle sivulle, niin kaikki ovat tyytyväisiä.
Sosiaalisen median jakopainikkeiden käyttäminen merkityksettömillä sivuilla
Okei, nuo pienet liukusäätimet voivat näyttää mukavilta ja liukkailta, mutta käytä niitä säästeliäästi tai muuten näytät hieman epätoivoiselta. Kuka mielellään haluaisi jakaa yhteydenottolomakkeesi alustakavereidensa kanssa? Samoin staattiselle kotisivullesi, se on mukavaa ja kaikkea, mutta käytä aivojasi ennen kuin käytät jakopainikkeita.

Kuvalinkkien lähettäminen, jotka eivät toimi

Jos julkaiset upeita dioja, jotka johtavat jonnekin mielenkiintoiseen, muista asettaa linkki ensin. Mutta jos haluat lukijasi roikkuvan blogisi sivuilla, poista linkki tai muuten he menevät pian muualle. Voit silti lainata näitä lähteitä, itse asiassa sinun täytyy, mutta poista suora linkki, niin vierailijasi pysyvät siellä vähän kauemmin.

Vanhat blogikirjoitukset

Nämä voivat olla dynamiittia, varsinkin jos he saivat koko joukon hienoja kommentteja. Yritä kuitenkin välttää arkiston sivupalkin lisäämistä kotisivullesi. Se näyttää vanhentuneelta ja sotkee ​​koko ne melko pahasti. Jos pidät it-hallintaan perustuvaa toronto-pohjaista blogia ja tarvitset vanhoja julkaisuja pysyäkseen paikan päällä, miksi et luo omaa arkistosivua ja tällä tavalla kaikki voittavat!

Oletko valmis WordPressiin?

Mene hakemaan tiikeri! Muista vain noudattaa näitä vinkkejä ja blogistasi tulee kultainen!

Related Posts