5 tapaa saada pienyrityksesi liikkeelle, jos sinulla ei ole paljon rahaa

by Francis Kyson

Pienyrityksen kasvattaminen on vaikeaa, vaikka sinulla olisi paljon rahaa piilossa, joten yrityksen kasvattaminen, kun sinulla ei ole paljon rahaa, on vielä vaikeampaa. On olemassa muutamia halpoja tapoja tehdä se, ja aiomme tarkastella, mitä sinun pitäisi tehdä saadaksesi yrityksesi liikkeelle.

Ota kopio oikein

Copywriting on yksi tärkeimmistä asioista, jonka voit oppia, jos haluat houkutella uusia asiakkaita, sillä muutaman sanan muuttaminen voi tarkoittaa myymäsi määrän kaksinkertaistamista. Tämä pätee pääasiassa verkossa, koska verkkosivustollasi on myyntisivuja ja osallistumissivuja, mutta se voi päteä myös offline-tilassa, vaikka se olisi vain sanoja, jotka kirjoitat myymäläsi ulkopuolella olevalle ilmoitustaululle. Jos opit kirjoittamaan upean kopion, voit nostaa pienyrityksesi pilviin ilman kuluja.

Napauta verkkoasi

Tähän mennessä sinun pitäisi ymmärtää, että yhteydet muihin yritysten omistajiin voivat helposti luoda tai rikkoa yrityksesi. Kun haluat kasvattaa voittojasi, voit käyttää verkostoasi ja pyytää heiltä apua lähettämään lisää asiakkaita haluamallasi tavalla. Tämä voi olla kaksisuuntainen katu, ja voit tehdä heille täsmälleen saman, jotta kaikki voittavat. Jos sinulla ei vielä ole verkkoa, voit soittaa, suosittelen yrittämään rakentaa sellainen seuraavan vuoden aikana, koska se hyödyttää sinua tulevaisuudessa.

Kiinnitä heidän huomionsa

Silmien ohjaaminen yritykseesi ei aina maksa paljon rahaa, kunhan olet luova. Sillä, miten teet sen, ei ole edes väliä, koska haluat vain kiinnittää mahdollisimman paljon huomiota itseesi. Jos tästä tulee virussensaatio, päädyt tekemään enemmän liiketoimintaa kuin pystyt käsittelemään, mutta se toimii silti, jos se ei leviä niin kauan kuin pyrit jatkuvasti lisäämään huomiota. Ota paperille ja kirjoita muistiin luettelo asioista, joita voit tehdä saadaksesi mahdollisimman monen ihmisen huomion.

Aloita puhuminen ihmisille

Jos voit alkaa puhua tapahtumissa, huomaat, että yrityksesi tulee suosittuksi todella nopeasti ja sinun tarvitsee vain seistä lavalla ja puhua jostain, jossa olet asiantuntija. Tiedän ajatuksen puhua kymmenien edessä. tai sadat ihmiset saattavat kuulostaa pelottavalta, mutta joskus sinun on voitettava pahimmat pelkosi, jos yrityksesi haluaa menestyä. Paikat, joissa puhut, riippuvat siitä, oletko online- vai offline-liiketoiminnassa, mutta katso ympärillesi ja katso, mitä löydät.

Käytä mainoslahjoja

Jotkut ihmiset rakastavat saada jotain, vaikka se olisikin halpaa, koska he silti tuntevat saaneensa jotain ilmaiseksi. Jos myyt myymälässäsi halvempia tavaroita, voit käyttää niitä mainoslahjoina saadaksesi ihmiset sisään ovesta, ja toivottavasti se tarkoittaa, että he käyttävät enemmän rahaa, kun he ovat sisällä. Tämä on paljon helpompi taktiikka verkkosivustolla, koska sinun tarvitsee vain luoda tietotuote, jonka voit jakaa tuhansia kertoja, eikä se maksa sinulle mitään.

Työskentele pienestä toimistosta

Jos et tienaa paljon rahaa, on hullua kuluttaa paljon vuokraan joka kuukausi, ellet todella tarvitse tilaa. Tarvitset yleensä tilaa kahdelle tietylle asialle: tilaa työntekijöillesi työskennellä ja tilaa kaikelle. Tärkein niistä on luonnollisesti riittävästi työntekijöiden työskentelytilaa, mutta sen sijaan, että kuluttaisit ylimääräistä rahaa isompaan toimistoon, jotta voit säilyttää tavaroita, kannattaa vain hyödyntää säilytyslokeroita, jotka maksavat pienen kuukausimaksun.

Related Posts