Kuinka valita Killer WordPress -teema blogiisi

by Francis Kyson

Aikaisemmin teeman suunnittelu blogillesi oli melko hankalaa työtä, mutta se on sittemmin muuttunut. Pääasiassa WordPressin ansiosta voimme nyt selata satoja teemoja, kunnes löydämme sellaisen, joka kelluu veneessämme. Mutta tiedätkö todella tarkalleen, kuinka valita täydellinen teema uudelle tai vanhalle blogillesi? Näet, tässä valinnassa on mietittävä hieman enemmän kuin saatat ymmärtää. Teema, josta pidät, näyttää tietysti aivan upealta, mutta pystyykö se vastaamaan muihin tarpeisiisi? Jotkut ilmaisista WordPress-teemoista ovat melko rajallisia ja tuki on käytännössä olematonta. Joten ilman pitkiä puheita, katsotaanpa, kuinka voit valita parhaan teeman, joka merkitsee kaikki blogiisi liittyvät ruudut.
Responsiivinen?
Okei, luultavasti tiedät, että suuri osa web-selaajista käyttää upeita älypuhelimiaan nykyään. Joten jos teemasi ei ole reagoiva, saatat menettää hirvittävän määrän vierailijoita. Tarkista tämä itse näppäilemällä blogiosoitteesi omalla älypuhelimellasi ja katso kuinka sivusto toimii. Koska jos huomaat, että teksti valuu pois sivulta ja kuvat ovat jotenkin epäselviä, lukijasi eivät odota toista katselua.
Suosittu?
Kun tarkastelet erilaisia ​​WordPress-teemoja, tarkista, kuinka usein ne on jo ladattu. Jos tiettyä teemaa on käytetty kymmenen kertaa useammin kuin toista, josta pidät, se on todennäköisesti melko yleinen. Joten jos haluat teeman, joka erottuu tavanomaiseen tarjontaan verrattuna, sinun kannattaa ehkä käyttää vähemmän ladattua mallia.
Räätälöinti
Useimmat meistä haluavat muokata blogejamme aika ajoin, ja tämä ei koskaan muutu. Joten ennen kuin käytät aikaa ja rahaa uuteen teemaasi, varmista, että se sopii tehtävällesi. Hyvin tuetussa teemassa tulisi olla Teemaasetukset-välilehti, joka mahdollistaa helpon CSS-tiedostojen muokkaamisen. Jos koodaustaitosi ovat heikommat, valitse teema, jolla on käyttäjäystävällinen ulkoasuasetus.
Luettavuus
Valitsemasi teema saattaa näyttää liiketoiminnalta, mutta kysy itseltäsi, kuinka helppoa sisällön lukeminen on? Koska nämä ovat edelleen blogisi luut ja tyylikkäiden temppujen loppua ei voida koskaan ajatella ennen helppolukuista ja tiivistä kopiosarjaa. Kokeile lisätä uutta sisältöä valitsemaasi sinuun ja katso, kuinka helppoa on käyttää ja sulattaa kopio. Jos sinulla on vaikeuksia tehdä jompaakumpaa, jätä teema pois ja valitse jotain muuta sen sijaan. Blogin pitämisen tarkoitus on, että ihmiset voivat virittää ja nauttia sanoistasi. Jos mainostat it-tukiyritystä torontossa, mutta kukaan ei voi edes lukea viestejäsi, et voi yhtä hyvin olla vaivautumatta.
Kaikki kunnossa?
Olemme tarjonneet sinulle 4 erittäin siistiä tapaa varmistaa, että uusi WordPress-teemasi todella rokkaa, joten tule ulos ja löydä itsellesi täydellinen!

Related Posts